Tidsbestilling - RING 22 95 33 28

Dermapen behandling

Ved behandling med dermapen (også kaldet micro-needling) vil du opleve at ultratynde nåle vibrerer let på din hud og forårsager bittesmå hudskader. Dette iværksætter helt naturlige genopbygningsprocesser, som udsætter hudens aldring.  Genopbygningen er din huds indbygget autofunktion, som helt naturligt mobiliserer cellerne til at producere nye kollagen- og elastinfibre i huden. Huden danner altså selv nyt væv efter disse “skader”
Huden vil efter genopbygningen blive mere spændstig og få en mere jævn overflade.

Behandling med dermapen (micro-needling) kan med fordel bruges til at:

  • Stramme huden op og reducere rynker
  • Reducere Acne og urenheder
  • Mindske ar
  • Reducere strækmærker
  • Udligne ujævnheder i huden
  • Mindske og reducere fx pigmentpletter

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke over telefon? Kontakt os på 22 95 33 28. Vi står klar til at hjælpe dig videre mod en flottere hud. 🙂

En kundes oplevelse med Dermapen

Nikoline lider af acne gennem mange år. Og til trods for en masse dyre skønhedsbehandlinger- og produkter, ja endda medicinske behandlinger, oplever hun desværre ikke en synlig og langvarig bedring. Vi tilbød hende et behandlingsforløb med 6 behandlinger som et forsøg. Hun mærker en tydelig bedring og har derfor valgt at stille op til et lille interview, som du kan se nedenfor.

Hvorfor ønskede du en Dermapen behandling?

Jeg har prøvet både medicinsk behandling og har fået alle mulige skønhedsbehandinger. Og jeg synes ikke rigtig det er gået i dybden, problemerne kom bare igen og igen. Så så jeg det her Dermapen behandling og syntes det virkede interessant for mig.

Hvad er dine forventninger til behandlingen?

Mine forventninger til behandlingen er helt sikkert at de her røde plamager jeg har i hovedet efter acne forsvinder. Især når sollyset rammer er mine ar fra acne tydelige, og dem forventer jeg forsvinder – måske helt.

Hvordan er behandlingen gået?

Indtil videre har jeg fået 3 behandlinger, og mangler de 3 sidste. Men jeg synes helt klart at jeg kan se en forbedring i det, og det kan mine kollegaer og omgangskreds også. Min hud stråler mere og er blevet meget pænere.

Hvordan var din oplevelse hos Salon Undercut?

Salon Undercut er virkelig et hyggeligt sted at komme, der er hyggelig stemning og meget ro. Og selvom behandlingen med Dermapen gør lidt ondt, så opvejer selve stemningen det og man får lyst til at komme igen.

Er du tilfreds med din behandling hos Salon Undercut?

Jeg synes behandlingen her, og salonen skal have 5 stjerner!

Se Nikolines interview

Hvad er dermapen?

Dermapen er et lille stykke værktøj som ligner en stor kuglepen. Behandling med dermapen, kaldes også “microneedling” og bruges oftest til de mere almindelige problemer med huden, som fx opstramning og fjernelse af rynker og fine linjer, og dermed forsinkelse af aldring, reducering af ar og ujævnheder, reducering af strækmærker og fjernelse af modermærker.
Behandling med dermapen minder meget om behandling med dermaroller, men forskellen ligger i, at dermapen er mindre og kan dermed fokuseres mere effektivt på de enkelte områder. Dermapen er desuden en 100% professionel behandling, hvor en erfaren og professionel behandler vil udføre behandlingen.

Hvordan virker dermapen?

Dermapen er et elektrisk værktøj, og har 12 bittesmå nåle ude på spidsen, hvis opgave er, at punktere huden på et lille og kontrolleret område. Oprindeligt er tanken bag dermapen, at udføre en form for den kinesiske akupunktur, hvor de små roterende nåle glides over området på den hud som behandles. Denne punktering af huden vil åbne porene og dermed starte en automatisk reparation af huden og stimulere vækstfaktorer som igen vil føre til dannelsen af kollagen og elastin. Denne proces vil få huden til, helt naturligt, at behandle denne punktering af huden, som sår, og dermed igangsætte en heling. Altså dermapen “snyder” huden til, at fremprovokere en helbredelse af huden, og efterlade en forynget og stramme hud.

Dermapen sørger for en helt naturlig udskiftning af huden, hvorfor det er en fremragende metode til fx, at fjerne løs hud, rynker, linjer, ujævnheder og strækmærker. Den “nye” hud vil være tykkere, glattere, strammere og se mere ungdommelig ud. Og ikke mindst, vil den være uden misfarvning og skader.

Priser for en dermapen behandling

Hos Salon Undercut giver vi rigtigt gode priser på behandling med en Dermapen. Prisen for en enkelt behandling er 2499 kr. Prisen inkluderer ikke kun en dermapen behandling, men også en afrensning af huden, hudanalyse og meget mere. Det er nemlig vigtigt for os at du får det bedste resultat. Vi sætter desuden stor pris på at vores kunder kommer igen. Derfor har vi valgt at belønne dig med en rabat på 10 % hvis du vælger en behandlingsplan med fire behandlinger. Vælger du 8 behandlinger, så får du hele 30 % i rabat.

Har du nogle spørgsmål til hvordan behandlingen foregår hos Salon Undercut, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 95 33 28.

Dermapen behandling i København

Vores lokaler ligger på Sølvgade 14, 1.sal – tæt på busser, togstationer og metro. Vi har netop valgt en så centralt placering i København, for at gøre det nemt for dig som kunde at komme frem og få en dermapenbehandling. Vi ser frem til at se dig i vores lyse lokaler.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket