Dermaroller behandling

Fordelene ved behandling med dermaroller er mange, og det er svært, at sige præcis hvordan du vil få gavn af en behandling, men generelt kan det nævnes, at personer som lider af fx: mørke rander under øjnene, acne, svag hud, løs hud, rynket hud, lider af dybe porer eller har strækmærker, vil nyde stor gavn af dermaroller.
Faktisk vil vi sige, at alle typer af hudproblemer, kan mindskes eller fjernes med en behandling af dermaroller. Dog er det vigtigt, at understrege, at man naturligvis ikke kan eller må, anvende dermaroller på nogen form for åbne sår eller hudlidelser.

Hvad er en dermaroller?

En dermaroller er et håndholdt stykke værktøj, med et hjul som er dækket af mikronåle – nåle i længde fra 0,20 mm til 2,50 mm – som rulles over huden. Dette gøres for at skabe små punkteringer på huden, som udløser en naturlig hudreparation, hvilket fører til dannelsen af ​​nyt kollagen. Kollagen er den del af bindevævet, der hjælper med fasthed, styrke, smidighed og elasticitet i huden.

Hvordan bruger man en dermaroller?

Fordelene ved brug af dermaroller, er ikke alle opnået ved behandling og genopbygning af huden i sig selv. Behandlingen vil også eksponere og åbne et dybere lag i din hud, og derfor vil du især opleve en større effekt ved brug af forskellige hudprodukter som salver og olier. Med andre ord, så vil din hud være langt mere modtagelig over for virkningerne af hudprodukter. Derfor kan ethvert hudprodukt eller tilskud (såsom avocadoolie, kokosolie, solsikkeolie eller jojobaolie) forbedres, hvis det anvendes efter en behandling med dermaroller. Bemærk! Da huden efter en behandling med dermaroller, efterlades åben og modtagelig, er det vigtigt, at du tænker over hvilke produkter du vælger, at bruge lige efter. Det anbefales på det kraftigste, at du anvender produkter som er sunde for huden – altså produkter som er organiske, økologiske, fri for parabener og-/ eller generelt uden tilsatte syntetiske giftstoffer!

Dermaroller mod strækmærker

Uanset årsagen til strækmærker, er det de færreste som er fan af dem og mener, at de er pæne, at se på. De primære årsager til strækmærker, er hos kvinder efter graviditet, eller hos personer efter et stort vægttab. Der findes flere forskellige metoder som hidtil har været anvendt for, at mindske eller fjerne strækmærker – og resultaterne er i en meget varierende grad. Med behandling af dermaroller, har det vist sig, ganske effektivt, at kunne fjerne strækmærker – netop da det er hudens naturlige helingsproces som aktiveres. Altså huden genskabes, som den var før strækmærkernes indtog.

Gode grunde til at bestille tid

Reducerer ujævn hud

Hjælper mod acne

Fjerner strækmærker

Formålet med en dermaroller behandling

Dermarolleren kan se skræmmende ud, og det kan også lyde voldsomt, når man fortæller, at rollerens små nåle, punkterer hudens øverste lag! Men formålet med denne proces, har vist sig, at være utrolig effektiv til, at stimulere huden, og derved fremtvinge en naturlig helingsproces, hvor store mængder af kollegan og elastin skabes. Helingsprocessen vil automatisk forynge huden, og derved opstramme og fjerne eller mindske rynker, ar, store porer, strækmærker og løs hud. Man kan på en ret simpel måde, sammenligne en behandling med dermaroller, med styrketræning af dine muskler. Her nedbryder træningen muskelvævet, hvorefter det automatisk genopbygges – og resulterer i en stærkere muskel.

Er dermaroller farlig?

Det er vigtigt, at bemærke, at du ikke skal gå i panik over rødme og irritation lige efter en behandling med dermaroller. Desværre er denne slags hudirritation en naturlig bivirkning efter behandlingen. Huden er blevet “såret” og resultatet er oftest rødme og irritation, men som man siger – “det skal det gøre ondt, før det går godt”… Men din tålmodighed er godt givet ud. (Jo oftere man bruger dermaroller, jo tykkere bliver den nye hud og rødme samt irritation bliver mindre og mindre). Det tager lidt tid før den naturlige genopbygning er gennemført, og i den tid kan det se lidt farligt ud, men bare vent – det endelige resultat er det hele værd! Der findes dog en række produkter som kan hjælpe med helingen og som din hud vil nyde rigtig godt af. Forhør dig gerne hos vores behandler, som vil kunne rådgive netop dig.

Top 3 fordele ved brug af dermaroller

  • Aldring af huden Dermaroller har evnen til, at forhindre eller forsinke aldring af huden ved, at fremprovokere en naturlig fremkaldelse af kollagen og elastin, som begge er medvirkende til en fast og spændstig hud. Ved at reparere, styrke og opretholde hudens elasticitet, efterlader en behandling med dermaroller en “anti-aging” effekt ved, at efterlade huden langt stærkere og med et mere ungdommeligt udseende. Den hyppigste årsag til brug af dermaroller, er netop for, at forsinke eller hindre en rynket og løs hud.
  • Hyperpigmentering (også kaldet modermærker) En tilstand, hvor dele af huden bliver mørkere end resten. Hyperpigmentering er meget tydelig og for dem som lider af det, kan føle sig usikre og selvværdet kan typisk få et “dyk” ned. Men en behandling med dermaroller, kan hjælpe mærkbart ved, at fjerne det øverste og mørkere hudlag, og naturligt fjerne melanin – hvilket er den del som skaber denne hyperpigmentering (modermærker)
  • Dybe porer Store og dybe porer er desværre en tilstand som rigtig mange lider af, i større og mindre grad. Dybe porer kan skabe store problemer med fx acne, hudorme og fedtet hud. Lidelsen er oftest placeret på næsen og omkring kinderne. Behandling med dermaroller kan hjælpe ved, at reducere porernes størrelse ved, at provokere huden til igen, at producere kollagen og derved lukke hullerne.

Dermaroller erfaringer

(Lotte 41år, København)
Jeg har lidt af en hel del hudproblemer gennem livet, ja alt fra strækmærker, pigmentfejl til acne (og mere til) og kan afsløre, at min hud aldrig har været så flot siden teenagerårene, hvor frygten for bumser og acne var det værste i hele verden! Gennem årene har jeg købt mig fattig i forskellige cremer, håndbøger, make-up og meget andet. Men disse dyrt indkøbte “plaster på såret” løsninger, har aldrig været i nærheden af, at efterlade et lige godt resultat som dermarolleren har! Ja, jeg vil faktisk sige at min hud nu som 41 årig, er langt pænere end for 10 siden hvor jeg havde toilettasken fyldt med dyre produkter.
Det som overraskede mig mest, var nok, at behandlingerne jo faktisk FJERNER de hudlidelser jeg har lidt af, og som jeg har dækket i så mange år! Acne, rynker og strækmærker er jo næsten helt forsvundet? Det som har været klart mest effektivt, er mine strækmærker efter mine 3 guldklumper. Det er faktisk helt utroligt, men de kan næsten ikke ses længere allerede nu. Misfarvninger i huden er forsvundet og jeg tør vise mine ben igen. Jeg kan ikke vente med, at se hvordan det hele ser ud om 3 måneder yderligere!

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket