Diamantslibning af huden

Diamantslibning er hudslibning med diamanter. En effektiv behandling til fjernelse af yderste tørre hudlag. Behandlingen sætter gang i produktionen af kollagen og giver en fastere, glattere og yngre hud med en smuk glød. Diamantslibning reducerer også rynker, fine linjer, ar, forstørrede porrer, pigmentering og acne. Diamantslibning kaldes i nogle behandlingssystemer for “Microdermabrasion”
En anden fordel ved denne behandling er, at din hud herefter vil være langt mere modtagelig for dine kostbare hudplejeprodukters egenskaber. Du er altid velkommen til at kigge ind forbi til en snak. Sammen finder vi frem til den helt rigtige behandling for dig. Ring og aftal en gratis og uforpligtende konsultation på telefon: 22 95 33 28

Hvad er diamantslibning?

En Diamantslibning er en sand wellness behandling for din hud. Man fjerner blidt og nænsomt det yderste tørre hudlag (også kaldet epidemis) – og noget du ikke selv kan gøre med hudplejeprodukter. Diamantslibningen giver huden en mekanisk peeling af hudens overflade og efterlader huden mere jævn, den modvirker hudorme (komedoner) og den stimulerer regenereringen af cellerne, og øger hermed hudens elasticitet, blødhed og glød. Du får efter en diamantslibning en mere fast, sundere, ensartet og “yngre” hud.

Er diamantslibning for alle?

Denne behandling kan også bruges på sarte hudtyper. Vi som behandlere, vil altid starte med, at analysere hvad din hud kan klare, og ud fra dette, vælger vi det slibehoved, som skal bruges under behandlingen. Bemærk, at i nogle tilfælde kan man blusse lidt op efter behandlingen og måske føle en lettere varme i kinderne, men bare rolig – dette er en helt naturlig reaktion af huden, da der nu kommer ny og større cirkulation og gennemstrømning af blodet, og denne rødme aftager som regel efter få timer.

Hvor ofte gentages behandlingen?

Denne behandling anbefales i en periode hver 14. dag, og efterfølgende en gang om måneden. Dette er individuelt fra kunde til kunde, rådfør dig derfor i salonen.
Netop grundet den hyppige gentagelse af behandling i opstarten, har vi valgt, at tilbyde en “Quick diamantslibning”, som kun koster 499 kr. pr gang, hvis man køber et opstartsforløb, hvor man kommer hver 7. dag.

Vedligeholdelse

Når man er i gang med at behandle sin hud, på den ene eller anden måde, skal man altid huske at bruge solcreme! Om vinteren anbefaler vi en creme med solfaktor i, og om sommeren, en solcreme ovenpå din dagcreme. Man skal også altid huske, at når man behandler huden i en klinik/salon, er det vigtigt, at overholde sin hjemmepleje sideløbende, og med de rette produkter og i den rette hjemmebehandling. Dette rådgiver vi naturligvis om når du bliver behandlet. Den professionelle klinikbehandling og den rette hjemmepleje, går nemlig hånd i hånd for, at opnå det absolut bedste resultat – og det er ikke ligegyldigt hvad man bruger i sin hjemmepleje – forkerte produkter, kan faktisk gå ind og decideret ødelægge den igangværende behandlingsproces! – og DET mener vi er spild af tid og penge! 🙂 Bemærk, at alle vores behandlinger er er opbygget således at OWAY´s “Beauty Skincare serie” (naturligvis økologisk og organisk), understøtter hele behandlingsprocessen, samt den sideløbende og efterfølgende vedligeholdelse og pleje.

Hvordan foregår en Diamantslibning?

Vi har taget udgangspunkt i en “Udvidet diamant slibning” i eksemplet herunder: Du ligger godt til rette på briksen – er det vinter eller koldt, kan du vælge, at en let varme i briksen og et tæppe eller dyne over dig. I baggrunden hører du lyden af afslappende og afstressende musik, og der er en hyggelig belysning under selve behandlingen. Behandleren vil udføre en kort hudanalyse, og vælger det mest optimale slibehoved til netop din hud. Din hud renses for overflødigt skidt og snavs, og slibningen begynder. Der slibes 3-4 gange over hvert område, alt efter hvad din hud kan klare, og efter diamantslibningen, lægges en lækker beroligende maske, imens du slapper af i de stemningsfyldte omgivelser – her er der tid til, at du trygt kan lukke øjnene og slippe alle dine tanker og bekymringer. Masken vaskes af, og huden lukkes med den lækre afstressende “Destress” Skin tonic fra OWAY. Herefter påføres “Regenerating Serum” – også fra OWAY, som let masseres ind i huden. Efter huden har absorberet serummen, masseres en lækker dagcreme i bløde cirkelbevægelser på din hud. Afslutningsvis, får du påført den lækre øjencreme – også fra OWAY. Under hele behandlingen bliver du tilbudt vand – hvilket vi også anbefaler du drikker rigeligt af, efter endt behandling!

Optimer resultatet med en oxygen behandling

Efter Diamant slibningen er udført, står huden helt “åben” og er derfor ekstra modtagelig for tilføjelse at fugt!
Vores absolut anbefaling til det bedste resultat er Oxygenlift, hvor små molekylær hyaluronsyre serum sprayes ud og derefter “pustes” dybt ned i huden via oxygen, der gør at serum transporteres dybere ned end normal påførelse.
Hyaluronsyre serum’et “ligger” sig dermed “under” huden og binder sin egen vægt ca 200 gange.
Dette er både med til at lave en plumming effekt og booster huden maksimalt med fugt.

Dette er samlet en behandling der kan ses med det samme og huden friskes op både i hudstruktur og tone.

Kan benyttes til alle hudtyper og aldre med stor effekt. Hør mere på 22 95 33 28.

Få en diamantslibning

Fra kun 499 kr.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket