(Skrevet af Emma fra Salon Undercut)

Kan ikke undvære mine vipper

Jeg kan slet ikke vente med at få vipper igen, efter at have holdt en lille pause på små 2 måneder. Jeg har ALTID Eyelash Extensions på, da jeg er den mest dovne person om morgenen!

Nok er jeg frisør, men jeg hader at stå tidligt op, og gider ikke bruge min morgen på at stå og lægge mascara. Og værst af alt, når jeg så kommer hjem fra en lang dag på job, så gider jeg SLET IKKE at fjerne mit mascara igen! Så det ender oftest med at jeg går i seng med mascara på, og dét ødelægger altså vipperne!

Eyelash extensions i 3-4 år

Jeg har haft Eyelash Extensions på i 3-4 års tid, og jeg oplever at mascara skader mine vipper MEGET mere end Eyelash Extensions gør. Plus det ikke giver et ”klumpet” look som mascara noglegange kan give. Så derfor, ville jeg altid vælge Eyelash Extensions frem for mascara, men engang imellem savner jeg at kunne gnide mig selv i øjnene og bare være totalt natural, uden makeup eller noget som helst, og så holder jeg en lille pause fra Eyelash Extensions.  – Men der går altid højest 2 måneder og så savner jeg dem igen, for man ser altså bare meget friskere, vågen og præsentabel ud.

Så derfor skal jeg snart have det lavet igen, og jeg glæder mig! 🙂

Flotte vipper i København K

Hos Salon Undercut har vi en lille, hyggelig og intim salon, hvor vi ofte spiller meditations musik. Musikken virker dejligt beroligende når man ligger og skal have lukkede øjne i 2 timer.

Briksen du ligger på, er dejlig blød, og med en dejlig blød dyne og pude. Altså det er helt i orden at man lige tager sig en lille lur 🙂 Det er jo meningen at det skal være afslappende og afstressende.

Du mærker intet under behandlingen, eller efter, så det er dejlig smertefrit, og de fleste kan slet ikke mærke at de har Eyelash extensions på. Man sætter én ny vippe på én naturvippe – ergo det rammer ikke hud eller øjne. Efter behandlingen er det overhovedet ikke nødvendigt at tage mascara på, da dine vipper nu har fået et sort og tæt look! Whats not to like?

Holdbarhed og vedligeholdelse

Hvis man er lige så vild med det som jeg er – kan man få en opfyldning efter 2-4 uger, da dine naturvipper skiftevis falder af og Eyelash extensions jo så naturligvis ryger med.

Det er vippernes cyklus. Der falder et hår ud da et nyt skubber det ud, og derfor er det nødvendigt med en opfyldning hvis man vil holde vipperne ved lige.

Opfyldninger er billigere

Har du først fået lavet Eyelash extensions, har du også allerede betalt den højere pris. Opfyldning er nemlig en del billigere – altså der er ikke den store undskyldning for ikke altid, at have flotte vipper!

Opfyldningerne koster mellem 289 kr. til 749 kr. – alt efter hvor lang tid der er gået og hvor mange vipper du mangler. Hvis man ønsker en pause , som jeg engang imellem, kan de naturligvis også fjernes.

“Så piger, kom ind og hyg med os, og bliv afhængig af Eyelash Extensions lige som alle os andre, for det er den FEDESTE opfindelse i hele verden!”
Kh Emma

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag – Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag – Fredag 9.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Salon Undercut på Facebook

Følg os på Facebook – Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Her bor vi

Salon Undercut Sølvgade 14, 1. Sal – 1307 København K