Førstehjælp til negle

Sommeren er ved at være over os, men vinteren og de første, kolde forårsmåneder har efterladt sine spor hos mangt og meget.

Mange af vores kunder døjer for tiden med tørre negle og hænder som følge af det kolde vejr – ikke nok med at dette kan være til stor irritation, når det fører til alt lige fra neglerødder og flossede negle, kan tørre negle også være skyld i, at produkter som SHELLAC, neglelak og gelé ikke har optimal holdbarhed.
Men fat mod! Der er hjælp at hente; man kan gøre meget, for at produkter på neglene holder bedre, og for at pleje sine hænder og negle.

6 gode råd til vedligeholdelse af dine negle:

Plej dine hænder med negleolie.

SolarOil er et absolut must, når det kommer til neglepleje!
SolarOil er en negleolie, der kan bruges både med og uden produkt på neglene; uden produkt plejer den neglene, så de kan vokse sig lange mens de forbliver sunde, med produkt plejer den både produktet og den underliggende naturnegl.

SolarOil er lavet til at trænge ned igennem produkter, og sørger dermed for at holde både produkt og naturnegl smidig, så produktet og negl ikke knækker, hvis det eksempelvis får et stød.
Effekten er garanteret, faktisk i en sådan grad at vi giver dig garanti på dine negle, hvis du køber olie med efter din behandling, og bruger den som anvist. Negleolien skal smøres på og masseres ind i hele neglen inklusiv neglebånd, og også gerne under tippen, da det er her, neglen er mest udsat. Gerne 2-3 gange dagligt.

 

Tip: hav din olie stående ved f.eks. dit natbord eller ved din computer, så du bliver mindet om at bruge den på et tidspunkt, hvor det ikke kommer til at være til gene at have lidt olieret fingre de næste par minutter.

CND SolarOil 3,7 ml kan købes i salonen til 45 kr.

Brug handsker når du vasker op og gør rent.

Vand, opvaskemiddel og rengøringsmidler kan alle virke som opløsningsmidler, der svækker bindingen mellem negl og produkt. Det er derfor vigtigt at bruge handsker, når du gør rent og vasker op, for at skåne produktet på dine negle så effektivt som muligt.

Forkæl dig selv med en spamanicure.

En spamanicure er wellness for dine hænder og negle; du vil gennem håndbad med plejende olier, rensende scrub og fugtende håndmaske give dine hænder en god omgang dybdegående pleje. Udover velværen, er det også vigtigt at holde dine negle fugtede og sunde, for at produkter som SHELLAC holder optimalt. Hvis man ikke plejer sine negle, vil de blive tørre og ufleksible, så produktet lettere vil løfte sig eller krakelere.

>> Vi tilbyder spamanicure i salonen til 349 kr.

Undgå at bruge dine negle som værktøj.

Mange er vant til at bruge deres negle som et værktøj, dette sker typisk helt ubevidst – når man vasker hår, kradser et prismærke af, klør sig på huden, åbner en dåse, you name it!

SHELLAC og gelé holder ikke længe, hvis man ikke passer på neglene mens man har produktet på, så hvis man vil optimere holdbarheden, bør man blive bevidst om, hvornår man er vant til at bruge neglene, og undgå det ved at finde på alternativer. Produktet er typisk mest udsat på spidsen af neglen, og det er også her, at de fleste oplever, at det først vil løfte. Derfor bør man undgå at udsætte spidsen for mere slid end nødvendigt, så man ikke ødelægger den forsegling, vi lægger, når vi påfører SHELLAC.

Man kan fx sagtens vaske sin hovedbund ved at bruge fingerspidser i stedet for negle, eller fjerne et prismærke ved at fugte det med en klud og kradse det af med en kniv.

Brug Cuticle Eraser til at få pæne neglebånd.

Cuticle Eraser er en neglebåndscreme fra CND, der opløser tør og død hud på neglene. Den kan med fordel bruges både med og uden produkt på neglene, for at holde negle og neglebånd pæne. Derudover kan død hud på neglene være med til at forringe holdbarheden af produkt på neglene, da produktet vil binde til huden og ikke neglen.
Ved at bruge Cuticle Eraser kan man altså forebygge løft af produkt omkring neglebåndende næste gang man skal have SHELLAC eller gelé på neglene.

CND Cuticle Eraser 15 ml kan købes i salonen til 119,-

Brug RescueRXx, når du holder pause med produkter.

RescueRXx er en plejende olie fra CND, der bl.a. indeholder keratin, så den hjælper dine negle til at genopbygge og blive stærkere. RescueRXx virker kun, når man ikke har produkt på neglene, men den kan med fordel bruges, mens du holder pause med produkter.
Hvis du fjerner SHELLAC selv, er den fx rigtig god at bruge, imellem fjernelse og din nye tid hos negleteknikeren, for at give dine negle et boost inden der skal nyt produkt på, og for at forhindre at neglene knækker, mens de ikke har styrken fra SHELLAC.

Tip: da RescueRXx indeholder keratin, bør du undgå at påføre produktet i neglebåndende, så der ikke dannes mere hud end nødvendigt.

CND RescueRXx 3,7 ml kan købes i salonen til 89,-

Hjælpen er lige her!

I salonen står vi altid klar med råd og vejledning til, hvordan du passer på dine negle.

Du er altid velkommen til at slå et smut forbi på Sølvgade 14a, eller til at ringe og få en snak på telefon 22 95 33 28.

Må du og dine negle få en dejlig dag i solen 🙂

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag – Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag – Fredag 9.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Salon Undercut på Facebook

Følg os på Facebook – Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Her bor vi

Salon Undercut Sølvgade 14, 1. Sal – 1307 København K