Hvad kan du forvente af Dermapen behandling

Dermapen (også kaldet microneedling) anses som en af de bedste skønhedsbehandlinger på markedet – og har faktisk været det i mange år. Årsagen skyldes primært at denne behandling aktivt går ind og igangsætter en naturlig foryngelse af huden, og dermed kan behandle en lang række hudproblemer. Behandlingen kan med fordel anvendes af alle, uanset alder og køn.
Behandling med Dermapen bruges til, og kan løse enormt mange hudproblemer som fx udligning af rynker, men også de mere alvorlige hudskader såsom acne, ar eller strækmærker.

Hvad gør microneedling?

Microneedling (Dermapen) er en behandlingsprocedure som går ind og skaber små “punkteringer” i huden, som derefter udløser en helt naturlig helingsproces. Huden danner produktion af ny kollagen og elastin, hvilket er en normal reaktion på disse mikroskader i huden. Denne produktion resulterer i dannelse af ny og glattere hud.
Ifølge flere hudeksperter er resultaterne efter en microneedling tydeligere samt resultaterne opnås langt hurtigere, end efter de mere almindelige behandlingsteknikker, såsom IPL og laser.

Dette kan du forvente efter behandling

Flere og flere professionelle skønhedsklinikker inkluderer i dag microneedling som en del af deres udvalg af skønhedsbehandlinger, og opfordrer gerne kunderne til Dermapen behandling, frem for andre mere traditionelle behandlingsformer.

Fordele ved Dermapen vs. konventionelle hudbehandlinger

En unik kvalitet ved Dermapen er at folk som gennemgår behandlingen, ikke behøver en decideret pause fra hverdagens sysler for at komme sig. Der er bogstaveligt talt ingen “nedetid” forbundet med en Dermapen behandling. Dog kan man opleve rødme og dannelse af sår på de behandlede områder – hvilket aftager relativt hurtigt igen. Men dette er faktisk en egenskab som netop kan opleves efter behandlingen. En hurtigere genoprettelsestid af hudskader, samt mindre risiko for bivirkninger og komplikationer.

Ønsker at vide mere om en Dermapen behandling?

En behandling med Dermapen indeholder utroligt mange fordele og er du usikker på om det er den rette behandling for dig – er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 95 33 28 og høre nærmere. Du er også velkommen i klinikken på Sølvgade 14, 1307 København K for en uforpligtende snak og vurdering.

Hvordan virker Dermapen?

Små nåle vibrerer let på din hud og forårsager bittesmå, men kontrollerede hudskader. Din hud vil efter 1-3 dage begynde at regenerere og vil opstå mere jævn, fast og sund.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag – Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag – Fredag 9.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Salon Undercut på Facebook

Følg os på Facebook – Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Her bor vi

Salon Undercut Sølvgade 14, 1. Sal – 1307 København K