Håropsætning og make-up

– Vi hjælper dig klar til den store dag!

Salon Undercut tilbyder professionel styling

Du skal til fest, bryllup, konfirmation eller lignende, og du gider ikke tænke på at skulle sætte hår eller klarer make-uppen selv. Det er noget vi hos Undercut kan klare for dig – vi er uddannet til at se, hvad der passer til dit ansigt. Vi ved fx hvilken frisure der kan være nemmere end andre om sommeren, hvor det kan være varmt og måske lidt bøvlet med hår der hænger ned i nakken, eller hvor man sveder og make-uppen helst ikke skal tværes ud! Alt det tager vi højde for, så du ikke selv skal tænke på disse ting. Du skal bare nyde arrangementet!
Nogle har det helt fint med at bestille en opsætning og make-up til, men andre har brug for at se det inden, så de ved de kan lide det. Derfor er det altid muligt hos os at få en prøve opsætning og prøve make-up, hvor vi sammen finder den rette løsning til dig. På den måde kan du have helt ro i maven på selve dagen. Vi kommer også gerne ud til dig, hvis det er til at komme dertil, og hvis du har det bedst med det. Det er noget der skal aftales inden, men vi stiller gerne på adressen med alle vores remedier.

Håropsætning

Hurtig håropsætning / hverdagsbrug499 kr.
Fest/galla håropsætning999 kr.
Brudeopsætning med lille prøvesæt3.499 kr.

Professionel makeup

Dag Make-up399 kr.
Fest/galla Make-up799 kr.
Brude Make-up1.499 kr.
* Bemærk venligst, at da der kan findes mange forskellige udfordringer til den individuelle behandling, er vi nødt til, at tage udgangspunkt i at vores priser her er “fra priser”. Ønsker du at vide om netop DIN behandling afviger fra disse priser – beder dig kontakte os, så vi kan tage en snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket