Tidsbestilling - RING 22 95 33 28

Manicure

– Få smukke hænder og negle centralt i København

Manicure er betegnelsen for skønhedspleje af hænder og negle. En manicure behandling består fx i at hænderne blødgøres i et dejlig håndbad, døde hudceller fjernes med en scrub, neglebåndene skubbes op på plads, neglene bliver filet og hænderne masseres dejligt i et fugtgivende creme.

Manicure

Neglene files i facon og poleres. Neglebånd skrubbes og plejes med mandelolie.

OBS! For at holde dine negle pæne og fleksible og fri af negle rødder og tør hud, anbefaler vi at du bruger CND Solaroil™ og CND Cuticle Easer™ 2-3 gange dagligt. Inkl. en lækker fugtgivende håndcreme.

199 kr.

Spamanicure

Lækkert spabad af hænderne. Spabadet sammen med den mandelsæbe som bruges, blødgører hænder og negle. Hænderne masseres med en mandelcreme. Neglene files i facon og poleres, neglebånd skrubbes og plejes og afslutningsvis gives en neglemaske med mandelduft.

Denne behandling anbefales sammen med en  SHELLAC® behandling.

349 kr.

Manicure

En manicure er for dig, der ønsker flotte og velplejede negle og hænder, uden at det nødvendigvis involverer farve og lak, eller til dig, der har specielt medtagede negle, der skal ordnes inden din SHELLAC-behandling.

Ved behandlingen klippes og files neglene i den ønskede form og længde, neglebåndene skubbes væk fra neglepladen, tør hud samt neglerødder fjernes, og neglene buffes til de er jævne, glatte og blanke. Afslutningsvis smøres neglene med CND’s solar oil, der med bl.a. E- vitamin, jojobaolie og mandelolie går ind og plejer og gennemfugter både negle og den omkringliggende hud, og en lækker håndcreme masseres ind i huden.

Spamanicure

En spamanicure er den ultimative forkælelse til dine negle og hænder. Behandlingen er ren wellness, og er rettet mod dig, der ønsker blødere hænder og velplejede, naturlige negle – eller simpelthen bare 45 minutter med ren afslapning.

Behandlingen inkluderer et håndbad med blødgørende olier, en scrub der fjerner døde hudceller, en håndmaske der gennemfugter helt ned til de dybere hudlag, og afslutningsvis en håndmassage med en lækker og plejende håndcreme. Du vil gå fra salonen med babybløde hænder, der føles som var de nye.

Vi har to forskellige serier fra at vælge imellem, afhængig af hudtype og duftpreferencer;

CND Almond SpaManicure serien, der dufter sødt af mandel, indeholder mandelolie, jojobaolie, og E-vitamin, og er udviklet specielt til at gennemfugte og pleje hænderne. Perfekt til tørre og medtaget hænder.

CND Bright Citron serien der dufter friskt af grapefrugt, indeholder honning og kafir lime, og er udviklet specielt til at hjælpe huden med at genfinde sin glød.

En spamanicure egner sig selvfølgelig til folk af alle køn, da forkælelse og et ønske om en velplejet krop ikke kun er for kvinder. En spamanicure inkluderer ingen lakering, men vi anbefaler at tilkøbe en efterfølgende omgang SHELLAC, hvis man udover behandlingen også ønsker farve på neglene.

SPAR 20%

Hos Salon Undercut betaler det sig at være fast kunde!
Hvis du kommer tilbage indenfor 3 uger fra din behandling, giver vi dig hele 20 % rabat på den næste behandling.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Salon Undercut på Facebook

Følg os på Facebook - Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Privatlivspolitik

Dermapen behandling i København. 

Centralt beliggende dermaroller behandling.

 

Her bor vi

Salon Undercut Sølvgade 14, 1. Sal - 1307 København K