Reparation af ødelagt hår

Er dit hår skadet og træt? – måske efter en masse hårde farvebehandlinger, eller måske er det bare tørt og knækket efter mange års brug af glattejern? Så vil vi her præsentere dig for OWAY’s genopbyggende infrarøde behandling!

Ødelagt hår

Hvis et hår er ødelagt, føles som tyggegummi og er spaltet – er det ikke nok, at behandle med kure og balsam derhjemme! Disse produkter og behandlinger, lægger sig blot på overfladen af håret, således at det syner og føles sundere og blankere. Men produkterne trænger ikke ordenligt ind i selve håret, og reparerer ikke hårstrående der hvor de virkelig trænger! På et ødelagt hår, er det nødvendigt, at få en professionel behandling, som simpelthen går ind og genopbygger håret! En professionel behandling, vil trænge ind og tilføre proteiner samt keratiner til selve hårstrået.

Hår reparation fra OWAY

Vores genopbyggende behandling fra OWAY, er blot én behandling, men med otte fordele:
 1. Tilføre shine til håret, så det er slut med mat og livløst hår
 2. Forbedrer elastiteten i håret, og gør håret bevægeligt og stærkt igen
 3. Tilfører fugt til håret
 4. Genopbygger håret indefra
 5. Genskaber hårets naturlige struktur
 6. Reparerer spaltede spidser og længder
 7. Giver håret styrke, ny energi, og gør håret mere livligt
 8. Forebygger skader på håret, så det fremadrettet ikke knækker ligeså let.

Pris på hår reparation fra 699 kr.

(Bestil en behandlingsplan og få 20% rabat – hør mere i salonen)

Sådan behandler vi ødelagt hår

Når vi skal reparere dit ødelagte og triste hår, bruger vi: Serum, Ceramides f og Hyalomineraler. Herefter skal du derhjemme bruge vores “Rebuilding hair bath” og “Rebuilding hair mask”, for bedst muligt, at vedligeholde behandlingen og fortsat tilføre fugt og pleje til dit hår. For at blødgøre håret er der også tilsat ekstrakter og essentielle olier fra bl.a. blomsten Iris, og olie fra Lavendel og Basilikum, som giver vitaminer, mineraler og fibre til håret.
I OWAY’s genopbyggende behandling, samt vores shampoo og kur til hjemmebrug, er de 4 hovedingredienser:
 • Protein – hvor hovedparten er keratin, som er sammensat af 18 forskellige typer af Amino syrer
 • Oligoelements – som består af jern, zink, kobber, selenium og magnesium
 • Vand – som absorberer vandet til håret, og hjælper med at tage imod fugt udefra
 • Lipide reserver – hvor hovedparten af lipider er ‘free fatty acids’.

Få en håranalyse

Inden vi skal lave en behandling af dit hår, starter vi altid med, at kigge på dit hår, og bedømme stressniveuet af håret. Dette gør vi for, at finde ud af hvad dit hår har mest brug for. Fx om det er protein, fugt, eller måske begge dele.

Selve reparationen af dit hår

Efter endt håranalyse, blander vi Serum og hårkur så den individuelt passer til hvad præcis DIT hår har behov for. Behandlingen påføres i tørt hår, og derefter benytter vi vores “infrarød jern”, i små tynde paséer indtil hele håret er behandlet. Vores “Infrarøde jern” hjælper med at lukke skællaget, gør alle hårets lag tykkere, reparerer skadet væv og forebygger spaltede spidser. Herefter skal produktet sidde i 5 til 20 minutter – alt efter hårets behov. Afslutningsvis skylles produktet ud, og vi vasker håret med OWAY’s “Rebuilding hairbath” og OWAY’s “Rebuilding hair mask”.

Vedligeholdelse

Det er det vigtigt for – at vedligeholde behandlingen, at du bruger den rette shampoo og kur når du kommer hjem. Du modtager naturligvis en udførlig rådgivning i brugen af de produkter vi anbefaler – og ikke mindst fortæller vi HVORFOR vi anbefaler som vi gør. Behandles håret ikke som rådført, kan vi naturligvis ikke garantere for holdbarheden af det flotte resultat du forlader salonen med. Efter behandlingen anbefalder vi minimal brug af varmejern som fx glattejern og krøllejern, da dette kan påvirke virkningen og holdbarheden. Vi anbefalder også at du fortsat bruger OWAY’s “Rebuilding serie”, og evt. en olie eller andet fugtgivende. Bemærk at alle produkter fra OWAY er økologiske, biodynamiske og veganske!

Infrarød reparation af dit hår.

Priser fra 699.-

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket