(Skrevet af Natalie Juul – frisør og indehaver af Salon Undercut i København)

Revolutionerende kur mod hårtab

Jeg er generelt enormt begejstret for produkter fra Oway. Som frisør gennem mange år, og hvor jeg har prøvet og anvendt, mere eller mindre alle produkter på markedet, har Oway virkelig vundet mit hjerte. Jeg ved, og har set på nært hold, hvor giftige de fleste hårprodukter er, og hvor skadelige de mange tilsatte kemikalier er, for både vores fælles miljø, men ikke mindst håret og hårbunden. Oway er en producent af hårprodukter, som går utroligt meget op i, netop miljø og sundhed. Deres produkter er både økologiske og organiske – og de har knækket koden, for deres produkter er effektive på lige linje med de giftige konkurrenter!

Jeg har her valgt, at sætte fokus på hårtab, da det er et problem som både mænd og kvinder oplever, og nu er der udviklet en kur, som rent faktisk fungerer rigtig godt! Denne fantastiske serie af produkter, stimulerer hovedbundens blodcirkulation og styrker hårrødderne, hvilket bidrager til, at man ikke taber eller udtynder håret.

Fungerer på alle typer hår

Serien fungerer på alle typer af hårtab – uanset om det er sæsonbetonet eller arveligt, og den har sin effekt både på mænd og kvinder. Hovedårsagen til, at denne produktserie fungerer, er ganske enkelt den, at blodcirkulationen til hårrødder og hårsække øges, hvilket resulterer i en naturlig og automatisk genopbygning og forstærkning af både hårstrå og hårsække. Behandlingen kan også bruges til svagt hår som har behov for støtte – men hvor et egentligt hårtab ikke opleves.

Hårtab er ofte resultat af et stort antal faktorer, og det er desværre uundgåeligt for mange mennesker, men denne behandling fra Oway, kan medvirke til, at forsinke og reducere hårtabet. Behandlingen virker på to fronter:

  • Forøgelse af hårets materie, og genoptagelse af hårvækst
  • Forbedring og forstærkning af forbindelsen mellem hårstrå og hårsæk.

Sådan bruger jeg denne kur

Her vil jeg fortælle ret kort og præcist, hvordan jeg vil bruge denne kur, og du vil se hvor let det egentlig er, og se at du sagtens selv kan gøre dette derhjemme:

Jeg vasker håret grundigt med shampoo. Jeg masserer hovedbunden godt, hvilket stimulerer hårsækkene og vil øge blodcirkulationen. Herefter tørres håret med håndklæde til det stadig er lidt fugtigt (håndklædetørt) og tilfører produktet. Enten “Sensitiv Scalp” eller “Densifying Remedy” som begge medfølger i dette kursæt. Flasken med produktet rystes og sprøjtes i hovedbunden – jeg masserer produktet godt ind i et par minutter, og lader det sidde i indtil næste gang håret vaskes. Og nej man kan slet ikke mærke, at produktet sidder i håret 🙂

Derudover medfølger “Densifying Remedy Vials”, som er små ampuller med aktive ingredienser til, at øge hårvæksten. Jeg anvender ampullerne i hovedbunden hvor der er hårtab, en gang om ugen, og gerne efter håret et vasket i “Micro Simulation Hair Bath”.
Jeg anvender gerne en halv til en hel ampul pr. gang (afhængigt af hvor stor del af hovedbunden er ramt af hårtab) Jeg masserer blot ampullen ned i hovedbunden, og lader den sidde til næste gang håret vaskes.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag – Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag – Fredag 9.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Salon Undercut på Facebook

Følg os på Facebook – Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Her bor vi

Salon Undercut Sølvgade 14, 1. Sal – 1307 København K