(Sissel Høffner – Salon Undercut)

Dermapen:

Hvem ønsker sig ikke sund, fin og velplejet hud?

Gennem mit arbejde i salonen, har jeg mødt mange behandlinger og teknikker indenfor kosmetolog- og frisørverdenen, som jeg aldrig havde drømt om eksisterede. I et så bredt og mangfoldigt arbejdsmiljø inspirerer vi hinanden, og jeg lærer hele tiden nyt om spændende teknikker, der ligger udenfor mine egne kompetenceområder.

Behandling med Dermapen

For nogle måneder siden stødte jeg for første gang på dermapenbehandlinger. Det lød kompliceret og ærlig talt en smule farligt i starten, men jeg har efterhånden overværet mange behandlinger og set de resultater, som en behandling eller flere vil medføre.

Metoden er simpel: en pen med små nåle køres forsigtigt hen over huden og prikker små huller, så huden vil begynde at regenerere. Det aktiverer huden og giver blandt mange fordele glød, øget heling af arvæv og udligning af fine rynker og linjer. Dermapenbehandlinger er ikke bare for dem, der har problematisk hud – det er for alle, der kunne tænke sig at give deres hud et boost.

En helt unik skønhedsbehandling

Der er mange steder, man kan lægge sit fokus, når det handler om prioriteringer indenfor skønhedsområdet.

De færreste har tid og råd til at fokusere på både hår, hud, negle og vipper, men for mig er det vigtigt at prøve nye ting af. Mange er vant til at gå til frisør regelmæssigt, men ansigtet er i min optik ligeså vigtigt; jeg er glad, når jeg kan mærke og se, at min hud har det godt. – Netop derfor er jeg nysgerrig på at se, hvad dermapen kan gøre for mig, og en dermapenbehandling vil derfor være det næste, jeg vil prøve at kaste mig ud i!

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag – Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag – Fredag 9.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Salon Undercut på Facebook

Følg os på Facebook – Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Her bor vi

Salon Undercut Sølvgade 14, 1. Sal – 1307 København K