Fitnesspakken

Er du elitesports-udøver?

Hjælp til elitesports-udøvere

Hos Salon Undercut ved vi at det er alfa og omega at udseendet bare spiller, og at man virkelig shiner på scenen, når man skal stille op i en konkurrence. Vi har mange kunder som er elitesports-udøvere, og derfor har vi lavet en fantastisk pakke til dig der elitesports-udøver.
  • Dans
  • Skøjteløb
  • Fitness-atlet
  • Andet

Lækkert hår til konkurrencen

Alt er samlet i én pakke, så du får alt lavet på samme dag, og sparer en hel masse penge! Du får i denne pakke, lækkert hår i form af klip og reflekser, samt en lækker toning henover bagefter. Du kan ligge og slappe af mens du får en lækker kur fra vores økologiske og biodynamiske mærke Oway. Håret plejes og genopbygges efter din farvebehandling. Du får også en behagelig hovedbundsmassage, mens du ligger med lukkede øjne, og nyder vores stille og rolige meditations musik i baggrunden. Du kan naturligvis tilkøbe en flot Balayage hvis dette ønskes.

SHELLAC negle

Når du køber vores Fitnesspakke, får du selvfølgelig også lækre negle med SHELLAC. Vi er certifikeret i CND SHELLAC, og kan tilbyde alverdens farver, glimmer, folie og sten. SHELLAC er ikke skadeligt for dine naturnegle, men styrker dem tværtimod, og holder meget bedre end almindelig neglelak. Vi hos Salon Undercut, synes det er utroligt hvad en fed SHELLAC farve kan gøre ved hele dit look. Derfor mener vi at er det en vigtig detalje når man skal stille op i en konkurrence-  da det hele bare skal spille og shine. SHELLAC kan holde op til 3 uger hvis man bruger negleolie, men kan også tages af efter konkurrencen hvis dette ønskes.

Køb en Fitnesspakke til kun 2.899 kr.

(DU SPARER 1.477 kr.!)

Erfaring med konkurrencer

Vi i Salon Undercut har selv stillet op i fitness konkurrencer, eller har haft elitesport tæt ind på livet. Vi ved hvor meget der kræves af én både mentalt og fysisk, og at det kan være utrolig svært, både at overskue, og finde tid til, at tage mange forskellige steder hen for at få lavet hår, negle og vipper. Derfor har vi valgt at hjælpe med denne komplette fitness pakke. Du kan trygt komme ind til os og blive forkælet og nusset om, og få det hele klaret på én gang. Det kan også være rart at få et break fra sin hårde træning og travle hverdag, og føle sig feminin og forkælet. Vi ved hvor vigtigt det er at man ser godt ud, stråler og shiner på scenen, og derfor ville vi elske at hjælpe dig med at ligne en million.

Fitnesspakke:

  • Klip, farve og toning
  • Eyelash extension
  • SHELLAC negle

Pris kun 2.899.-

(Du sparer 1.477 kr.)

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket