Om Salon Auralilja

  Sådan startede eventyret; Hvem er vi og hvorfor skal du vælge os til dit næste look?

Natalie – ejer og stifter

Min passion for at skabe noget unikt skinner igennem i mit arbejde som behandler!

Mit navn er Natalie, og jeg er den stolte og glade ejer af Salon Auralilja.
Jeg har over 10 års erfaring i frisørfaget, som startede i Odense, hvor jeg blandt andet ejede Salon Extreme Cut. I sommeren 2013 tog jeg springet og flyttede fra Fyn til København, hvor jeg åbnede Salon Undercut, der nu hedder Salon Auralilja.

Jeg er uddannet frisør, kosmetolog, negletekniker, massør, kostvejleder, træningsvejleder, healer og meget andet. Så mit repertoire er meget bredt – og jeg medbringer derfor en stor faglig erfaring.

Jeg deltager årligt i flere kurser inden for mine fag, heriblandt Italien, Bologne, hvor størstedelen af vores økologiske og organiske produkter og farver kommer fra. Ud over mig selv, deltager mit personale også i forskellige kurser årligt – dette for, at vi altid kan garantere dig de nyeste trends og teknikker og for, at vi altid kan behandle dig med de mest kreative og innovative løsninger på markedet!

Passion for kreativitet og godt håndværk

Hos Salon Auralilja, bestræber vi os meget på at opfylde dine ønsker – uanset om det er dit hår, din hud, dine negle eller din krop der er tale om!

En ting vi vægter utroligt højt er, at du som kunde er 100% tryg og, at du har kendskab til både behandling og produkter. Vi tager os altid den tid det tager, at forklare og rådgive dig fyldestgørende inden din behandling, eller om brugen af de produkter du har købt. Det nytter jo ikke noget, at kunden får købt fx en masse produkter med hjem, uden helt at forstå hvor vigtige de er, og hvad de gavner! Dette ses desværre alt for ofte – synd for kundens pengepung og synd for de lækre produkter som ikke anvendes korrekt. Og husk, at har man tidligere købt et produkt hos os, men har glemt, eller er i tvivl om brugen, er man altid hjertens velkommen til, at give os et kald.

 

Trygt og roligt miljø

Hos Salon Auralilja går vi utroligt meget op i, at have tid til kunden – og ikke at stresse kunden og behandleren, ved fx at have flere kunder indimellem hinanden. Det skal være rart, at besøge os og du som kunde skal have fuld fokus til netop den behandling, du har bestilt. Ro, hygge og fokus på DIN behandling, er nogle af nøgleordene som vi i salonen lever og arbejder efter – dette er også din garanti for, at vi altid har tid og overskud til, at levere det bedste resultat!

Vi er en salon, hvor alle skal kunne føle sig velkomne, og det gør vi meget ud for at opfylde. Der skal være hyggeligt og rart, når man træder ind af døren. Der er altid lidt at drikke, lidt til den søde tand, et spændende blad og ikke mindst et godt grin og smil på læben.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen.