Økologiske og organiske hårprodukter

Biodynamisk, økologisk og Fair Trade

Økologiske Salonprodukter

Organic Way (Oway) er verdens første professionelle økologiske hårfarve, pleje og styling linje med biodynamiske, økologiske og fair trade ingredienser. Oways grønne kemikere, håndvælger de højeste kvalitetsformuleringer for at opnå professionelle resultater uden brug af de almindelige salontoksiner. Oway giver os mulighed for at fordybe vores kunder i en multi-sensorisk, ikke-giftig salon oplevelse med aktive botaniske og rene æteriske olier.

Fra gård til stol

Oway’s organiske salonprodukter stammer fra Oway familiens biodynamiske gårde i Bologna, Italien – hvor italiensk kvalitet opfylder naturen. Oway insiders kalder det OrtOfficina. Her dyrkes, vælges og distilleres rene organiske ekstrakter, æteriske olier og hydrolater med, absolut ingen kemikalier – i overensstemmelse med biodynamiske landbrugsstandarder.

HCOLOR

Verdens første professionelle økologiske hårfarve med biodynamiske, fair trade ingredienser og rene æteriske olier. Vælg mellem 95 ammoniakfrie nuancer.

HNECTAR

En innovativ og nektarbaseret hårfarve og behandling, med økologiske Elderbær, Mallow planter og Yerba Maté. Vælg mellem 34 nuancer og løft trygt 1-3 niveauer.

PHYTOBUTTER LIGHTENER

Nærende og ammoniakfri lysner creme, som er blandet med Kukui smør og organiske æteriske olier, til en effektiv lysning, der er blid for selv de mest følsomme hovedbunde.

ORGANIC PERM

Waveshaper er et Thio-frit teksturerings-system, der er fyldt med organiske ingredienser og antioxidanter, der skaber bløde bølger i håret, uden hårde kemikalier.

ORGANIC HAIR CARE

Eksklusiv og organisk shampoo og balsam, kunstfærdigt udformet med biodynamiske, botaniske og etiske ingredienser, der vedligeholder og reparerer hår.

STYLE & FINISH

En kreativ og alsidigt stylinglinje, der giver dig mulighed for at definere og forme din stil med kraftfulde økologiske ingredienser. Absolut fri for giftstoffer!