Skinpen (microneedling)

Skinpen/microneedling er den naturlige botox


HVAD ER SKINPEN/MICRONEEDLING?

Microneedling, skinpen eller dermapen, kært barn har mange navne.

Microneedling anvendes for at forbedre en række hudproblemer, såsom store porer, strækmærker, acne-ar eller andet ardannelse, pigmentforandringer, lette karspringninger, rynker, mat og glansløs hud.

Jeg behandler også ar i klinikken med en dybde varierende fra 0,5 til 2,5 mm. Det foregår ved et elektrisk stempel med 16-26 tynde nåle, som penetrerer huden.

Microneedling udføres ved op til tusinde mikro-penetreringer i huden, som skaber et micotraume i underhuden. Det er tynde nåle, som penetrerer huden og stimulerer hudens fibroblaster, så der dannes kollagen.

Huden vil begynde at renegere og producere ny hud, da man ”snyder” huden til at tro den er mere beskadiget end den egentlig er.

De må micro-huller bryder de små kapillærer, lige under hudens overflade, og skaber derfor et ideelt udgangspunkt for at kroppen kan starte egenproduktion af elastin og kollagen og hermed starter sårheling. Denne proces er ca. 4 uger om og skabe ny kollagen. Der anbefales 4-8 behandlinger og effekten forbedres markant med gentagne behandlinger.

PROCESSEN EFTER BEHANDLING:

Resultatet ses efter helingsprocessen, som er relativt kort. Effekten af behandlingen vil gradvist vise sig, men giver en permanent forbedring af huden.

For at få et optimalt resultat anbefales det at du få mellem 4-8 behandlinger indenfor 4 måneder. Du vil allerede efter første behandling kunne se en forskel.

Det endelige resultat kan forventes 6 måneder efter sidste behandling.
Microneedling er noget du skal vedligeholde.

Jeg anbefaler du behandles i perioden fra oktober til og med april/maj måned, da huden ikke må få direkte sollys efter behandlingen.
Behandlingen kan sagtens udføres om sommeren, der skal du tage dine forholdsregler med ingen sol i ansigtet 48 timer efter og huske din solcreme som du kan købe i klinikken.

Behandlingen kan anvendes af både mænd og kvinder og på alle hudtyper.

POPULÆRE BEHANDLINGSOMRÅDER:

Områder der kan behandles, er ansigt, hals, décolleté, hænder, ar efter operation, strækmærker mv. Behandlingen er målrettet til at kunne behandle følgende:

Ar
Ar efter acne
Strækmærker
Pigmentering/solskader
Melasma
Grov hudstruktur
Store porer
Mat hud
Milde rynker
Microneedling har tilmed en opstrammende effekt, grundet huden danner mere kollagen efter nedbrydelse. Kollagen er et af de vigtigste proteiner for elasticitet i huden, og det er samtidig også den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opstår gradvist under hudens helingsproces.

BIVIRKNINGER VED MICRONEEDLING MED SKINPEN

Når man behandles med microneedling, penetreres underhuden og skaber et mikrotraume.

Dette kan føles let ubehageligt i den tid behandlingen foregår og huden vil blive rød og let hævet efter behandlingen.

Dette vil dog aftage relativt hurtigt. Derfor er der mulighed for at du kan komme 1- 1 ½ time time før og få påført bedøvelsescream.

Efter en eller et par dage vil huden kun være en anelse rød og kan føles tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud igen, alt efter hvor hurtigt din helingsproces i kroppen er.

Du må anvende make-up 24 timer efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger du får brug for, er altid individuelt. Typisk kræver behandling af ar og dybe rynker ca. 4-12 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.

KONSULTATION INDEN DIN BEHANDLING

Før behandling anbefaler vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen forventningsafstemmer, sikrer at du er sund og rask.

Der er dog ingen betænkningstid, og behandlingen kan derfor udføres samme dag.

Ansigt + under hagen 1.500 kr.

Ansigt + underhage + hals 1.800 kr.

Ansigtet + hals+ décolleté 2.100 kr.

Ar fra 1.000 kr.

Forløbspriser tilbydes.