Keratin behandling København

Med en keratinbehandling, vil du effektivt opleve, at dit hår ikke længere er kruset og spaltet. Keratin er det protein, som dit hår primært består af fra naturens side. Med en keratin behandling, vil et ekstra lag keratin ”omkapsle” dit naturlige hår og derved gøre det stærkere, glattere og sundere. Du kan vinke farvel til kruset hår, og derimod tage velkomment imod dit nye silkebløde og skinnende hår. En behandling holder mellem 30 og 90 dage, men din gamle hårstruktur vil forblive ændret til det bedre. Hos os kan du også tilkøbe produkter som er særligt udviklet til at, du selv hjemmefra, kan vedligeholde det flotte resultat.

Ønsker du at vide mere om behandlingen og om hvad keratin kan gøre ved dit hår? Kom ind forbi salonen, helt uforpligtende, og lad os i fællesskab finde den bedste løsning til at, du kan opnå netop det resultat som du ønsker.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 95 33 28 og få en mere uddybende snak om denne fantastiske behandling.

Keratin hår behandling

Det er svært at sammenfatte en decideret liste med fordele ved en keratin behandling. Fordelene er mange, og det kan garanteres at resultatet efter en behandling, er hvad de langt de fleste af os tøser ønsker. Når du får udført din keratin behandling professionelt hos en frisør, vil du opleve et stærkere hår, som kruser langt mindre og er lette at sætte/style. Dit hår efterlades ”fugtigere” og blødere og tidligere tiders skader på håret, repareres og generelt vil føles og fungere sundere.

Hvordan foregår en keratinbehandling?

Vi starter med at lave en analyse af dit hår. Derefter vasker vi dit hår med en bestemt shampoo, som forbereder håret på selve behandlingen og til det optimale glatnings resultat.

Herefter håndklæde-tørrer vi håret, og føntørre det så glat som muligt med en rundbørste. Herefter opdeler vi håret I sektioner og begynder at påføre Kreatinen ind i håret gennem hver sektion. Dette gøres fra rod til spids. Keratinbehandlingen vil omgive hvert enkelt hårstrå med et beskyttende lag protein for at udjævne og flade hvert enkelt hårstrå.
Dernæst føntørres alt håret – så lige og glat som muligt med en rundbørste. Vi inddeler igen håret I sektioner og begynder at glatte håret med et glattejern, dette gentages flere gange. Håret skal være glat i omkring 5 min, hvorefter det igen vaskes i en bestemt shampoo og kurbehandles efterfølgende. Til slut tørres håret og eventuelt glattes.

En keratinbehandling varer ofte 3-4 timer I langt hår.
Man må ikke vaske eller skylle håret I 72 timer efter denne behandling. Husk ligeledes håret heller ikke må blive vådt af regn eller fugtigt af en hård omgang træning. Det er vigtigt at produktet, får lov at fuldende processen I de sidste 72 timer. Kan du gå længere end de 72 timer, er det kun bedre.
Ligeledes m du heller ikke have håret sat op med spænder, elastikker eller andet. Se også om du kan undgå, at sætte håret bag ørerne.
For at behandlingen holder bruges kreatinserien fra Ultimate Nutris hjemme.

Pris på keratinbehandling inkl. klip

  • Kort hår: 2.900 kr.
  • Mellemlangt hår: 3.400 kr.
  • Langt hår: 3.900 kr.

Vedligeholdelse af keratinbehandling

Man må ikke vaske eller skylle håret I 72 timer efter en keratinbehandling. Husk ligeledes, at håret heller ikke må blive vådt af regn eller fugtigt af en hård omgang træning i denne tid. Det er vigtigt at produktet, får lov at fuldende processen I de sidste 72 timer! – og kan du gå længere end de 72 timer, er det kun bedre! Ligeledes må du heller ikke have håret sat op med spænder, elastikker eller andet. Se også om du kan undgå, at sætte håret bag ørerne.

For at behandlingen holder længst muligt, anbefaler vi, at du hjemme bruger den særlige “Keratinserie” fra Ultimate Nutris.

Vi anvender Keratin Plus Infinity

I salonen benytter vi Keratin Plus Infinity, som er UDEN formaldehyd (kræftfremkaldende) og aldehyde, som man kender fra brazilian blowouts.
Denne behandling er utrolig god, hvis du har et hår som virkelig er smadret, og du ikke føler, at andre produkter kan genoprette eller vække håret til live igen.

Ligeledes hvis du ønsker et mere glansfuldt og mindre kruset hår, som er langt nemmere at redde og glatte? Keratin Plus Infinity er en keratin behandling, der kan levere 3 forskellige keratin treatments i ét og samme produkt – Straight, Antifrizz el. Perfect Curls.

Behandling skal ses, som du får et sundere, mindre kruset hår, hvor du ikke skal stå timevis med glattejernet hver morgen.

Som noget nyt, kan vi glatte dit hår fuldstændig!! Hør mere i salonen.