Paryk og toupé

De fleste ved, hvad en paryk eller en toupé er, men langt færre ved, hvor mange der rent faktisk benytter sig af det!
Toupé kender mange – og nævner man rygterne, fx omkring Donald Trump, ved de fleste hvad rygterne siger – er det en toupé, eller er det ikke? Mange mænd bruger toupé, netop da det alment kendt at mange mænd taber håret i en tidlig alder. Hårtab kan komme af forskellige årsager. Noget kan være forbigående, mens andet kan være permanent eller arveligt anlagt.

Hårtab i en tidlig alder

Det er ikke sjovt i en alder af bare 25 år, ikke at kunne få en smart frisure, eller ikke kunne føle sig “normal” med hår og frisure som fx alle vennerne har – dette kan være en årsag til, at anvender mange toupé eller paryk.
At være tyndhåret, eller ligefrem miste håret allerede i en tidlig alder, er fælles for både mænd og kvinder, og vi oplever, at have alle slags kunder inde ved os – heriblandt de kunder, som har mistet håret p.g.a. sygdom – fx kræft og cancerpatienter.

Kunsten at klippe paryk

Jeg (Natalie) var heldig, at min mester, selv havde været i lære hos en salon, hvor de var førende indenfor ekstension og parykker.
Jeg har holdt det ved lige siden dengang og synes det er utrolig givende at kunne klippe en fed frisure, og samtidig virkelig, at kunne hjælpe andre.

Det er ikke bare sådan lige at klippe en paryk eller en toupé – det kræver præcision, og ikke et eneste klip må være forkert! Så det er også en udfordring for mig, hver gang jeg har en kunde siddende i stolen, som skal have klippet deres paryk eller toupé til. Men jeg elsker udfordringen, det er noget af det der giver mig drive, og lade mine kreative sider udfolde sig!

Faglighed hos Salon Undercut

Jeg træner og lærer også mit personale, at klippe parykker og toupé til, netop da jeg ved, hvor meget indsigt man får i hele klippetermologien ved, at evne, at klippe en paryk eller toupé til.

Er du interesseret i, at høre mere – kan du roligt komme ind til os og få vejledning og hjælp – og HUSK, at hos os skal man ikke være flov over situationen, slet ikke! – vi arbejder jo dagligt med dette!

Vi glæder os til, at høre fra dig.

Air Skin parykker

Lider du fx af Alopecia, så er der masser af mulighed for at få en flot frisure! Vi er certificeret i at bruge og tilbyde de flotte parykker med Air Skin teknologi.
Kontakt gerne salonen, og helt gratis, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde netop dig! Ring 22 95 33 28