Tidsbestilling - RING 22 95 33 28

Hår extensions i København

Professionel hårforlængelse med tape og cold fusion metoden.

Vi har over 10 års erfaring med hår extensions og vi bruger Russisk Remy hair. Håret er ægte og stammer fra én donor pr. bundt. (100 gram). Alle skællag er intakte i håret, og har ved korrekt vedligeholdelse en holdbarhed på minimum et år. Ved mørke nuancer er holdbarheden hele 2 år. Bemærk at vi også kan tilbyde extensions med krøl – og i samme kvalitet!

Hos Salon Undercut anvender vi primært organiske og økologiske produkter. Vi værner meget om miljøet, og forsøger derfor på vores måde, at bidrage til en bæredygtig verden. Desuden er det gentagne gange bevist, at syntetiske hårbehandlinger som oftest er fyldt med giftstoffer, ikke bidrager til et flot resultat – nærmest tvært imod.

Ønsker du dig også længere og tykkere hår?

– Så er hår extensions helt sikkert noget for dig!

Med extensions kan du, ved hjælp af forskellige påsætningsmetoder, få ligeså langt hår som du ønsker. Men mange tror at extensions kun er til forlængelse, men faktisk er der mange der allerede har en god længde på håret, men bare savner mere fylde. Vi kender alle godt følelsen af at, have det der lange fine skandinaviske hår, og lige meget hvor meget vi tupéer og krøller – så bliver det bare ikke fyldigere. Derfor er extensions også en god idé til dig der ønsker en stor og tyk manke.

Vi har mange års erfaring

Hos Salon Undercut har vi mange års erfaring indenfor hair extensions, og har igennem årene arbejdet med mange forskellige metoder. Vi har , med vores erfaring , fundet frem til de metoder vi mener er nemmest for dig at holde, som skader håret mindst, og som ser mest naturligt ud. Derfor hos Salon Undercut, laver vi metoderne Tape extensions og Cold fusion.

Tape extensions

Tape extensions påsættes ved, at man taper to baner extensions sammen, omkring en tynd stribe hår – lidt ligesom en ”sandwich”. Sandwichen er ca. 4 cm. bred. Inden påsætningen er det vigtigt at håret bliver vasket i en afrensende shampoo, så tapen kan binde ordenligt fast til håret, og ikke glider ud. Det er også vigtigt at der ikke bruges balsam, kur eller stylingprodukter inden påsætningen. Håret skal være fuldstændig renset for fedt og snavs.

Fordelen ved tape extensions er, at det er super godt til et fint skandinavisk hår, da tapebanerne er tynde, og lægger sig tæt ind til hovedbunden, så de ikke ses. Tape extensions holdbarhed er alt afhængig af hvordan håret behandles hjemme, men som regel skal man have en oprykning hver 4. måned – alt efter hvor hurtigt håret vokser. En oprykning foregår på den måde at tape extensionsne fjernes, og sættes op igen.

Pleje af tape extensions

For at pleje sine tape extensions bedst muligt og forlænge holdbarheden, er det vigtigt IKKE at bruge balsam/kur/olie i hovedbunden eller hvor sandwichne sidder fast, da dette kan blødgøre tapen og få dem til at glide ud. Derfor, brug en plejene shampoo i hovedbunden, og en balsam/kur i længder og spidser. Det er også en god idé dagligt at bruge en olie i længder og spidser, for at bevare glansen og smidigheden, og undgå filt.

Og vigtigst af alt, tape extensionsne må IKKE aftages selv! Hvis de ikke aftages korrekt, kan det give skaldede pletter, tab af hår, og efterlade et knækket og spaltet hår. Derfor altid få dem fjernet hos os, da vi bruger en proffesionel væske til at blødgøre tapen så de selv giver slip. Tape extensionsne kan genbruges mange gange, hvis de passes godt på. Der skal blot skiftes nyt tape ved hver oprykning.

Tape extensions er for dig der, har tyndt og fint hår, ønsker længde og mest af alt, fylde.

Priser på tape metoden 100g.

100g. tape ekstensions er til dig som ønsker mere fylde og længde i håret.

 • 50 cm 2.449 kr.
 • 60 cm 2.549 kr.
 • 70 cm 2.749kr.
 • 80 cm 2.899 kr.
 • 50g. yderligere tillæg 699 kr.

Priser på tape metoden 50g.

50g. tape ekstensions er til dig som ønsker mere fylde, men ikke nødvendigvis længde.

 • 50 – 80 cm. fra 1.799 kr.

Cold fusion

Cold fusion minder lidt om det mange kender som Keratin extensions, men forskellen er at man med cold fusion metoden IKKE benytter lim eller varm keratin, og derfor er cold fusion en del mere skånsomt end keratin.

Med cold fusion påsættes det med ”micro ringe” hvor man samler en tot af ens eget hår, og en tot af extensionsne, og via en løkke får man samlet dem og bragt en micro ring rundt om, maser den flad, så extensions totten sidder fast til dit eget hår. En enkel og meget skånsom metode.

Fordelen ved denne metode er, at micro ringene blender virkelig godt ind i ens eget hår, så det ser super naturligt ud. Det er også den metode af alle, der aftages allermest skånsomt, da man bare klemmer modsat på microringen så den giver slip. Der er derfor ingen chance for , at denne metode skader håret, heller ikke ved aftagning.

Holdbarheden er ligesom alle andre metoder, det afhænger af hvordan man selv behandler og plejer det. Men vi anbefaler oprykning ca. hver 4. måned.

Pleje af Cold fusion

For at pleje dine Cold fusion bedst muligt, og forlænge holdbarheden, er det her også vigtigt IKKE at bruge balsam/kur/olie i hovedbunden, og hvor totterne sidder fast, da de så glider ud. Totterne er ikke sat fast med lim, tape eller lign, men er kun sat på med en ring, så derfor glider de nemt ud hvis der dagligt kommer balsam/kur/olie i hovedbunden. Vi anbefaler at bruge en fugtgivende shampoo i bunden, og en god balsam/kur til længder og spidser. Ligesom med tape metoden, anbefaler vi også her dagligt at bruge en olie til længder og spidser, for at bevare glansen. Microringene kan også genbruges.

Cold fusion er for dig der, ønsker længere hår, eller til dig der allerede har langt hår men ønsker mere fylde.

Priser på Cold Fusion 100g.

100g. Cold Fusion ekstensions er til dig som ønsker mere fylde og længde i håret.

 • 50 cm 2.799 kr.
 • 60 cm 2.949 kr.
 • 70 cm 3.099 kr.
 • 80 cm 3.249 kr.
 • 50g. yderligere tillæg 899 kr.

Priser på Cold Fusion 50g.

50g. Cold Fusion ekstensions er til dig som ønsker mere fylde, men ikke nødvendigvis længde.

 • 50 – 80 cm. fra 1.999 kr.

Clip on extension

100 gram clip on extension findes i længde fra 50cm. til 80cm.

Pris fra 1.999 kr.

Naturligt look

Husk at hair extensions altid ser mest naturligt ud hvis man selv har lidt længde på håret. En page eller kortere, er det tit svært at få til at se naturligt ud, og kræver derfor ekstra styling på hjemmefronten. Men alt er muligt, og hvis du passer rigtig godt på dine extensions, vil holdbarheden være rigtig lang, og håret kan genbruges igen og igen.

Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den bedste løsning til netop DIG og dit hår!

 

Vi glæder os til at se dig 🙂

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon