Hår extensions i København

Professionel hårforlængelse med tape og cold fusion metoden.

Vi har over 10 års erfaring med hår extensions og vi bruger Russisk Remy hair. Håret er ægte og stammer fra én donor pr. bundt. (100 gram). Alle skællag er intakte i håret, og har ved korrekt vedligeholdelse en holdbarhed på minimum et år. Ved mørke nuancer er holdbarheden hele 2 år. Bemærk at vi også kan tilbyde extensions med krøl – og i samme kvalitet!

Hos Salon Undercut anvender vi primært organiske og økologiske produkter. Vi værner meget om miljøet, og forsøger derfor på vores måde, at bidrage til en bæredygtig verden. Desuden er det gentagne gange bevist, at syntetiske hårbehandlinger som oftest er fyldt med giftstoffer, ikke bidrager til et flot resultat – nærmest tvært imod.

Ønsker du dig også længere og tykkere hår?

– Så er hår extensions helt sikkert noget for dig!

Med extensions kan du, ved hjælp af forskellige påsætningsmetoder, få ligeså langt hår som du ønsker. Men mange tror at extensions kun er til forlængelse, men faktisk er der mange der allerede har en god længde på håret, men bare savner mere fylde. Vi kender alle godt følelsen af at, have det der lange fine skandinaviske hår, og lige meget hvor meget vi tupéer og krøller – så bliver det bare ikke fyldigere. Derfor er extensions også en god idé til dig der ønsker en stor og tyk manke.

Vi har mange års erfaring

Hos Salon Undercut har vi mange års erfaring indenfor hair extensions, og har igennem årene arbejdet med mange forskellige metoder. Vi har , med vores erfaring , fundet frem til de metoder vi mener er nemmest for dig at holde, som skader håret mindst, og som ser mest naturligt ud. Derfor hos Salon Undercut, laver vi metoderne Tape extensions og Cold fusion.

Naturligt look

Husk at hair extensions altid ser mest naturligt ud hvis man selv har lidt længde på håret. En page eller kortere, er det tit svært at få til at se naturligt ud, og kræver derfor ekstra styling på hjemmefronten. Men alt er muligt, og hvis du passer rigtig godt på dine extensions, vil holdbarheden være rigtig lang, og håret kan genbruges igen og igen.

Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den bedste løsning til netop DIG og dit hår!