Balayage

Hvad er balayage?

Mange af jer hører det hele tiden, på de sociale medier, i fjernsynet osv osv. Men hvad er Balayage egentlig?

Balayage er taget fra den franske ordbog og betyder “at feje” eller “at stryge”, og er en frihåndsteknik hvor man maler farven direkte på håret i forskellige sektioner, så det giver et mere blødt og tilfældigt look.

Det er ret forskelligt hvordan den individuelle frisør lægger farven – det afhænger af frisørens teknik og kreativitet. Med Balayage teknikken kommer det til at ligne at solen har lysnet længder og spidser, så det ser naturligt og “beach agtigt” ud.

Med Balayage er man er oftest mørkere i bunden, hvor farven fader ud og bliver lysere. På denne måde er det ikke en farvebehandling der skal holdes ved lige, som fx ved traditionelle reflekser eller Babylights. Årsagen er, at du ikke får en tydelig udgroning, men rent faktisk bibeholder din naturlige mørke bund, og så arbejder vi typisk udfra den.

Striber uden udvoksning

Når vi hos Salon Undercut laver din Balayage, får du INGEN udvoksning, du skal blot have den opfrisket ca. hver 6. måned – alt efter behov. Vi bruger primært lysning til at lysne dine længder, og derefter lægges der en toning henover for at give den ønskede tone.

Balayage kan laves i alle farver og nuancer, du kan fx have en meget mørk bund og blive lysebrun/karamel i længderne, eller have en lysebrun bund og blive blond i længderne.

Modsat Ombre, som på fransk betyder “skygge”, og går mere direkte fra mørk bund til lyse længder, bliver Balayage lagt mere som tilfældige “tykke” striber rundt omkring i håret, og som giver et naturligt og tilfældigt spil.

Så kunne du godt tænke dig at der skulle ske noget med dit lange hår, men gider ikke få udgroning efter 4uger? Så er balayage teknikken helt sikkert det rette valg for dig.

Skal vi også lave Balayage på dig?

Kunne du godt tænke dig at der skulle ske noget med dit lange hår, men gider ikke, at få udgroning allerede efter 4 uger? Så er Balayage teknikken helt sikkert det rette valg for dig.

Pris 3.500kr.

Babylights

Hvad er babylights?

Så mange “frisør udtryk” sværmer rundt: Balayage, Ombre, Babylights osv. osv. Det kan naturligvis være svært at finde rundt i, og derfor vil vi forklare lidt om Babylights.

Kort fortalt: Babylights er til dig, der gerne vil have striber i håret, men uden at kunne se, at det er striber. Til dig der gerne vil have det til at syne som en helhed, men stadig med et naturligt spil.

Babylights er inspireret af børns hår

Babylights er lidt som vi kender lyse striber, men Babylights er små raffinerede striber, som er lavet med en meget fin teknik, for at efterligne den fler dimensionelle hårfarve børn har.

Teknikken opstod da man erfaret, at flere forældre viste interesse, og faktisk selv begyndte at ønske det farvespil, de så i deres børn hår. Forældre begyndte at tage billeder af dette farvespil, og henvendte sig hos frisører, med ønsket om at opnå samme resultat i eget hår.

Babylights hos Salon Undercut

Når vi laver Babylights er det lidt på samme måde som når vi laver traditionelle lyse striber, vi laver dem bare enormt tynde og fine, og lægger dem tættere sammen.

Man tager meget tyndere passager hår, laver ultra fine vævninger, og mængden af hår i folien er meget mindre end når man laver traditionelle lyse striber. Derfor er det en større behandling, der er langt mere tidskrævende – og derfor er prisen også højere end ved traditionelle striber.

Babylights er en farveteknik, som især er super populær blandt blonde piger, som ønsker spil i deres lyse hår. Men naturligvis kan Babylights også sagtens laves på brunetter og rødhårede. Når man laver denne farveteknik, blender striberne godt ind med sin grundfarve, hvilket resulterer i en super flot helhed.

Vedligeholdelsen er heller ikke lige så krævende som normale lyse striber, da striberne er så fine og naturlige, og derfor bliver udgroning ikke så markant.

Pris 3.000 kr.