Permanente krøller i København

Vi bruger kun organiske og økologiske produkter!

– og ALLE behandlinger er inkl. klip.

 

Wave Shaper fra OWAY, er verdens første permanent og tekstureringssystem som er bygget op, udelukkende med Fairtrade acai olier, økologisk humle og havre peptider til, at skabe smukke krøller, helt uden usunde stoffer som thioglycolater, ammoniak eller parabener. OWAY Wave Shaper er rig på antioxidater, aminosyrer og planteproteiner. Håret vil altid efterlades friskt og blødt.

Kig ind og få en snak. Sammen finder vi den løsning du ønsker, og hos os vil din behandling altid starte med en gratis samtale så vi får afstemt forventninger med hvad egentlig an lade sig gøre. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 95 33 28 eller komme forbi salonen og få en snak om dine muligheder.

Den “nye” permanent

De permanenter man før i tiden havde, var skrappe og ikke på nogen måde skånsomme. Vi har nu valgt at investere i vores fælles miljø, naturen, dyrerne og os selv – ved at vælge OWAY’s permanent. Den er helt uden ammoniak og thioglycolsyre, som var de skrappe ingredienser i de permanenter vi ellers kender til. De er nu erstattet af blandt andet glutenfri havre. Så er du allergisk overfor gluten, kan du altså sagtens tåle denne. Der er heller ikke spor af nødder i.
Produktet er vegansk og med økologiske og biodynamiske ingredienser.

Bemærk – ikke nok med at du får en flot permanent, så lærer vi dig også at sætte håret. Altså du får ikke blot en hårbehandling, du får også professionelle metoder at style håret på – for et permanentet hår er IKKE som at style et almindeligt hår. Vores gratis service til dig som kunde!

Fordele ved OWAY Waveshaper

  • Parabenfri
  • Ammoniakfri
  • Thioglycolatfri
  • Sunde og friske krøller
  • Høj antioxidantkoncentration
  • Genanvendelig økologisk emballage

Holdbarhed uden kemikalier

Vi får ofte spørgsmålet i salonen “jamen holder det så ligeså godt som det gamle?”
– Ja det gør det, vi synes tilmed at resultat bliver endnu bedre end før. Krøllerne er meget mere luftige og bløde. Man kan virkelig mærke, at det er et skønsomt produkt. Og vi kan tilmed lave det bløde slange-krøllede look, som mange ønsker, da OWAY’s permanent fås i 2 styrker.

Vi anbefaler – og for at vi kan garantere holdbarheden, at man anvender Shampoo, Conditoner, maske, og krøllecreme fra OWAY, til at holde resultat smidigt og flot. – hør mere i salonen.