Pensionist- og studierabat

 
Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv og sin krop engang imellem – også pensionister, elever og studerende.

Hos Salon Undercut giver vi 10% rabat på alle behandlinger til dig, der enten er pensionist, elev eller studerende på SU.
Vi ved, hvor svært det kan være at få pengene til at slå til, når budgettet er stramt, og derfor giver vi både studie, elev- og pensionistrabat hos Salon Undercut.

BEMÆRK – For at opnå rabatten skal du bestille din tid i hverdage før kl. 13.00

Føl dig lækker for små penge

Når man i perioder af sit liv ikke har så mange penge imellem hænderne, må man prioritere, og det resulterer som oftest i, at man vælger noget fra, man egentlig gerne ville give til eller gøre for sig selv – om det så er en tur til frisøren, når man har brug for at se noget nyt i spejlet, eller bare nyde at kunne læne sig tilbage og slappe af for en stund med en times massage, for at passe på den krop, der bærer én dag ud og dag ind, eller nogle fine negle, om anledningen så er venindens store fødselsdag eller egentlig bare, at man har lyst til at blive glad, hver gang man kigger ned på sine hænder.
Det eneste du skal gøre for at modtage din rabat er, at medbringe dokumentation for din beskæftigelse eller pension. Det er ganske fint fx, at vise dit studiekort eller et dokument fra din smartphone. * Rabatten gælder på alle vores behandlinger, men ikke på vores produkter.  

Vi glæder os meget til at se dig.

Gode grunde til at bestille tid

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon