Frugtsyre / kemisk peeling

Pris: 799 kroner

Hudanalyse
Afrens
1 maske, kemisk behandling
Neutralisering
Fugtmaske
Creme

TILVALG:
HALS OG ELLER DECOLLETE – 249,- PR. OMRÅDE

TILVALG:
ALOVERO OXYGEN BOOST – 249,-

FORLØB:
3 X BEHANDLINGER – 1.899 kr.

Kemisk peeling = frugtsyre

Hvad er en frugtsyre behandling?

Det er en revolutionerende behandlingsform til bl.a. Anti-age-behandling og permanent forskønnelse af huden.

Det er en meget populær behandling, da man kan se og mærke synlige resultater lige efter endt behandling. Mange føler at huden “strammer” og prikker lidt, og man kan med det samme se en fornyet glød og ensartethed I huden.

Frugtsyre er også kendt som AHA (Alphabeat Hydroxy Acids). Når vi anvender glukose på huden, er det vigtigt, at forstå, hvad AHA er, og hvordan det fungerer. Derfor har jeg lavet denne korte forklaring til dig.

De mest almindelige Alphabeat hydroxy acids er mælkesyre og glucolsyre, som stammer fra mælk og sukker.

Disse 2 syrer er gode for huden, og anvendes derfor ofte I hudplejeprodukter.

De stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter eller solskader.

Med andre ord, gør AHA en træt og trist hud mere sund med meget mere glød.

Den største fordel ved kemisk peeling (frugtsyre) er dens evne til at eksfoliere huden. Den fjerner det ydre lag hud, hvori de gamle og døde hudceller befinder sig, og på den måde starter regenererings-processen, så fornyet hud kommer til.

Derudover stimuleres væksten af elastin og kollagen, som begge bliver svagere jo ældre vi bliver. Derfor er Frugtsyre kendt for dens opstrammende effekt.

Andre fordele ved frugtsyre kan være, at en moden hud med et tykt hornlag (døde celler), får et glattere og mere jævnt udseende, samt pigmentpletter, leverpletter og solskader næsten kan forsvinde, ved regelmæssige behandlinger. Her kan det være en fordel at kombinere den kemiske peeling med en diamantslibning inden.

Hud med acne og betændelsestilstande kan komme i balance og normaliseres igen, ved et forløb med frugtsyre og andre behandlinger jeg anbefaler. Jeg laver individuelle forløb, som passer til din hud.
Eksem kan også mindskes ved frugtsyre.

Frugtsyre/Kemisk Peeling

Er en meget anerkendt og eksklusiv frugtsyrebehandling, som ikke tager mere end 30 min, men er utrolig effektiv. Den leverer synlige og langsigtede resultater.

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt at dybderense og reducere fine linjer og rynker i huden.
Den kan bruges til disse hudgener:

  • Rynker
  • Fuger
  • Fine linjer
  • Acne
  • Store porrer
  • Hyperpigmentering
  • Grå og trist hud
  • Nogle former for eksem
  • Leverpletter

Behandlingen kan bruges som et “Quick fix”, hvis man bare trænger til, at huden skal live op igen med en masse glød samt opstrammende effekt.

Har du hudgener, som kræver mere end 1 behandling, anbefaler jeg et kur-forløb med 3 behandlinger med 14 dages mellemrum samt evt. diamantslibning inden, for at opnå det bedste resultat.

Herefter skal behandlingen som oftest holdes ved lige hver 6. uge, for at opnå et vedvarende resultat.

Jeg rådgiver i produkter til hjemmebrug, da dette også er en vigtig forudsætning, for at behandlingen virker og holder.

Husk altid at undgå solens stråler efter en frugtsyrebehandling, da huden er meget udsat I 24 timer efter. Ligeledes, brug solfaktor, når du efterfølgende er ude I solen.