O´right CO2 neutrale hårprodukter

O´right Tree in a bottle

– organiske og professionelle hår produkter

Tree in a bottle – er helt unikke emballager fra O´right! Disse emballager indeholder plantefrø, hvilket betyder at du faktisk kan plante, fx din shampoo flaske og den vil omdannes til et smukt træ – i Recoffee er det naturligvis et kaffetræ. Disse emballager har indbragt mange designpriser verden over, blandt andet den prestigefyldte RED DOT DESIGN AWARD.

Produkterne er produceret under fair trade og indeholder 70-99% naturlige ecocert ingredienser. 100% nedbrydelig emballage. Soy ink – naturlig tryksværte uden gift og tungmetaller. FCS godkendt genbrugspapir (min. 80% genbrug). Indeholder naturlig uva/uvb beskyttelse. Termisk beskyttelse og O´right fremstilles udelukkende ved brug af sol og vind energi.

O´right er verdens første certificeret 100% CO2 neutrale kosmetikvirksomhed.

O´right Recoffee

– økologiske og miljøvenlige hårprodukter

Kaffe er den mest populære drik i verden – der drikkes i alt 400.000.000.000 kopper kaffe hvert år – dette svarer til 14.000 kopper kaffe hvert sekund døgnet rundt. Til en medium kop kaffe bruges der ca. 20 gram kaffe hvilket svarer til 22.000.000 kg. kaffegrums hver eneste dag. Kaffeolien er rig på antioxidanter og er effektiv til at beskytte hud og hår mod varmepåvirkning og tilfører hovedbunden fugt.

Recoffee flaskerne er lavet af 100% naturlige og nedbrydelige materialer – farven på flaskerne stammer fra kaffe og der er ikke tilført kunstig farvestof. O´rights filosofi er at genanvende og skåne miljøet – O´right har derfor udvundet olien fra den brugte kaffegrums – indsamlet hos Starbucks og anvendt denne i Recoffee serien.

Grøn revolution

O´right er et grønt hårplejemærke med fokus miljøet, menneskers sundhed og generel sundhed for vores fælles moder jord. O´rights filosofi er ganske enkel: højtydende og sunde produkter, samt bæredygtige emballager. Tilbage i 2002 kom Oright ind i salonindustrien som svar på forbrugernes og frisørens ønske, om et helt naturligt hårplejeområde, som de kan føle sig godt tilpas ved, og ikke mindst trygge ved, at bruge. I over 30 lande verden over, fortsætter O´right konstant med, at udfordre sig selv og tage det ”grønne” til nye niveauer. Dette gælder hele vejen fra en grøn produktion, ingredienser i meget høj kvalitet, til biologisk nedbrydelige emballager. O´right stræber altid efter, at kunne efterleve deres ansvar og deres dybe værdier for, at kunne levere grønne produkter hvor der ikke er ”sparet” på kvaliteten.

Sundhed helt fra hårstrået

Hårprodukter på markedet i dag er fyldt med kemikalier, som ikke kun er skadelige for miljøet, men også for din krop! O´right kan prale med, at være:
  • Fri for miljøhormoner (NP)
  • Fri for parabener
  • Fri for formaldehyd
  • Fri for farvestoffer
  • Fri for phthalater
  • Fri for sulfat
  • Fri for overfladeaktiv stoffer
  • Fri for diethyloamin (DEA)
  • Fri for ethylenoxid (EO)

Gode grunde til at bestille tid

 

Fokus på godt håndværk

Personlig relation til kunden

Hyggelig og lys salon

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 19.00
Torsdag - Fredag 9.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket